Fotoalbum

Ja nu er det første kuld labradoodles blevet 8 mdr gamle. Gennemsnit højde er ca 60 cm. og 25 kg.
Her kommer et uddrag af brevet fra Tulle og familie:

Trods at Tulle aka Tulledulle har gnasket 7 par af mine sko, nogle knapper, et gearekt, lidt af en jakke, et par bamser og gravet nogle huller i haven, ja så er hun jo en skøn hund med et dejligt sind og vi er så glade for hende. :o)
 
Hun kan godt finde ud af at være alene hjemme op til 7-8 timer ad gangen (det sker dog ikke så tit) men så skal der også være diverse aktiverende ting, gnaveben og lidt godbidder og også gerne et tæppe til at putte på.
 
Hun har været utæt inde en gange eller to, men det var nu fordi hun blev meget glad og ivrig over at der kom gæster. Hi hi.
 
Ellers kan hun godt finde ud af hvad der er dit og mit. Har dog svært ved at stå for opvaskebørsten eller karkluden, hvis hun er alene og kan nå dem, men maden der står lige ved siden af, ja den rører hun ikke... Hun vil gerne selv vælge sin mad. Trods det at hun gerne guffer nedfaldsæbler, div. insekter og lidt jord i sig, så er det ikke alt der forlader madskålen. Griner. Og dog!
Hvis nu Nana aktiverer hende ved at tage en eller to hundepiller ad gangen og smide rundt omkring i huset, så ryger ALT ned. De to leger tit spor med Tulles mad. Rigtig sødt og de hygger sig meget med det.
 
De to leger rigtig godt sammen og kan sagtens finde på - også narrestreger. Griner.
 
Hun kommer tit ud i haven i løbet af dagen. Dog ikke en dame der gider tisse en gang i timen, men vil gerne ud. Elsker at kaste med bold og trække snor. Og så løber Christian en tur sammen med hende hver dag når han kommer hjem.
 
Hun er en rigtig hyggefis og ligger helst sammen med os andre. Hun finder sig også i at Nana gerne vil sidde på hende til trods for forældrene mange formaninger om at det må hun ikke.
Om aftenen når Nana er lagt i seng, ynder hun gerne at ligge under sofabordet eller oppe i sofaen mellem Christian og mig.
 
Hun får masser af kys kæl og klap. Det er især Nana der gerne vil have en trunter i ny og næ. Når Nana siger møsser, så kommer Tulle glad hen. Griner.
Ja hun finder sig faktisk i alt hvad den lille dame og vi andre kan finde på at sjov og ballade og opfordrer også gerne. :o)
 
Hun er efterhånden blevet en stor hun på knap 60 cm over ryggen og knap 25 kilo, så vi er spændte på hvor stor hun bliver. Det er ikke altid hun er klar over sin egen størelse men det er nu bare morsomt og hun er jo kun en hvalp selvom hun ikke just ser sådan ud. :o)
 
Hun fælder en del til tider, men vi tænker at det måske er indtil hun har skiftet hvalpepelsen ud. Hun er sort, lidt mørkebrun i ansigtet og med lidt grå hår på krop og ben (helt sort hale). Der har dog været flere grå hår end der er nu. Ved ikke liiiige hvor hun har gemt nogle af dem.
Hun er blevet rigtig blød i pelsen hen over ryggen. Fra den ene dag til den anden, gik hun fra at være lidt ru til at være næsten silkeblød på ryg og sider.
Vi klipper hendes poter, skæg, hår på næsen og over/mellem øjnene, ellers ligner hun Ole Ernst i blæsevejr og det er jo ikke så godt for så kan man ikke se.
Men hun klarer både klipning og børstning rigtig flot. :o)
Tænderne er skiftet for længe siden.
Stort tak til Tulle og CO

| Svar

Nyeste kommentarer