Tukke en voksen dame

Jamen--- ser hun dog ikke dejlig ud !

Mon der kommer gæster !!!!

ja ja da rart man kan se ud.

Jeg kan da altid låne Nanas stol - husk der er altid plads til en til.

Ja, det er jo længe siden du har hørt noget fra Tulle, men vores lille (store) eventyrer, lever i bedste velgående og er lige så nysgerrig, som hun altid har været. 😀
Hun er en lille nysgerrig eventyrer, der gerne finder et hul i hæk eller hegn og så løber lige ud på den anden side. Hun gør det ikke fordi hun er utilfreds med at være her men hun gør det simpelthen fordi hun kan! 🤭
Hun skal liiiige ud på den anden side af hækken og kigge og så kommer hun gerne rundt om huset og op til hoveddøren for at blive lukket ind igen. Hi hi .
Hun kommer også med ud og køre nu og da. Hun er heldigvis begyndt selv at hoppe op o bilen, for jeg kan ikke løfte hende.
Er kommet til skade med ryggen, så jeg kan heller ikke gå ture eller købe rundt i haven sammen med hende, som jeg plejer, men som den dejlige hund hun er, accepterer hun det. Til gengæld sørger jeg for så tit ejg kan, at vi finder sammen med andre hunde, så hun bliver aktiveret på dén måde.
Hun er som sagt en skøn hund, og hun finder sig alt, hvad vi kan finde på sammen med hende. Også de tossestreger Nana finder på.
Hun elsker alle hun møder så længe de virker venlige. Skulle der dog være nogen eller noget, der fremstår som en trussel mod nogen af os, ja så viser hun sig fra sin beskyttende side og går imellem.
Når vi går ned ad stierne med hende, kan vi lade hende rende frit og hun kommer gerne når vi kalder og går ikke selv for langt væk, så hun ikke har styr på os. 😘
Hun er heldigvis stoppet (7-9-13 - knock on wood) med at spise mine sko og vores dørkarme efter hun har været i sin første løbetid her i september måned i år, så nu nøjes hun med de skinkeben, marvben, godbidder og, hvad vi ellers lige finder på. Hun er en EKSTREMT mad glad pige, men hun er heldigvis ikke overvægtig. Meeeen, det er jo nok kun fordi hendes mor holder igen. 🤔
Vi har fået hende klippet et par gange og synes hun bliver SÅ fin hver gang. Hun fælder en del når ikke hun er klippet kort, men det er til gengæld ikke hår, der hænger i nogen steder - ikke en gang på hvidt tøj. ?
Jeg medsender et par billeder, så du kan se, hvordan hun ser ud både før og efter en klipning. 🙂
 
Vil også lige fortælle, at min kusine, som er hundetræner og også er ejer til Tulles kæreste Charlie (en jagt Retriever), har anbefalet Labradoodles til flere der har spurgt. Men det er nu altså også en dejlig race og vi får rigtig meget ros for vores Tulle Dulle, som bare er det mest kærlige væsen, man kan forestille sig.
Dog enormt dominerende, så hun prøver en gang imellem lige at se om hun nu ikke kan komme til at bestemme - også selvom hun godt ved at det er mig.
 

| Svar

Nyeste kommentarer