Midas hjemme

Her er brevet der fulgte med billedet, af Midas hjemkomst


Midas klarede køreturen i stiv arm. Han sov hele vejen.

I starten på skødet af Lea, og så gik han selv hen i den lille seng som han jo har set et par gange før -  og sov resten af vejen. Ingen bræk.

Han viste en sund nysgerrighed da vi kom hjem og undersøgte hele huset. Jeg vedhæfter lige et billede af ham ca. ½ time efter vi var kommet hjem, hvor han trygt lagde sig på sin seng i stuen med sit medbragte griseøre. Der er ingen tvivl om, at tæpper hjemmefra er en stor hjælp til tryghed.

Nu har han fået sig en lur, været ude og tisse, og er nu i fuld gang med at lege.

Vi nyder ham, og kunne ikke have fået en bedre hvalp.


Billederne af Midas vil blive sat ind i denne lille billedbog.


Hej Sanne og Co.

Du skal lige have lidt billeder af mig, for jeg er verdens centrum J Jeg har snart set hele verden og jeg elsker den. Mennesker i alle størrelser, hunde og katte hører til mine favoritter.  Jeg er rigtig god til at køre i bil, og jeg har prøvet at være alene hjemme en hel time. Jeg sov nu mest, for mon ikke mine mennesker kom hjem igen. Jeg elsker mad og guf, men det bedste er at bide i er mine mennesker. De siger sådan en sjov lyd når jeg bider hårdt. Når det bliver d. 3. marts skal jeg starte i hvalpe hygge skole. Vi skal kun være 6 hvalpe, så vi skal rigtig have det sjovt. Om natten sover jeg ved siden af min mors seng – helt stille – men jeg vækker hende med et kæmpe kys når jeg ikke gider sove mere. Ja livet er skønt.

Jeg håber mor Emse og Fluff og Brian og Jer alle sammen har det godt.

Stort kærligt slik fra Midas og Co
Klik på bogen og siderne for at bladre i billedbogen:
Din "Flash" afspiller har brug for at blive opgraderet

For at se denne side kan du klikke her for at hente den seneste version af "Flash" fra Adobe. Når installationen er overstået kan du vende tilbage hertil og se siden.

Hvis du ser denne besked selvom du lige har opgraderet Flash så prøv at lukke alle Internet Explorer vinduer ned, start op igen og kom tilbage til denne side.

Du kan også klikke her for at se billedbogen uden at hente Flash, med det kan godt være det ikke ser ud som det skal.

| Svar

Nyeste kommentarer